Βιβλίο: η μέθοδο Σίλβα για το 2000

2012-07-21 19:40

 

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε οραματισμούς με τους οποίους θα προγραμματίσετε το μυαλό σας  για διάφορα θέματα,  έχει τεχνικές για να μπορείτε ως πωλητές να «μαγεύετε» τους πελάτες .  Τεχνικές με τις οποίες ανεξάρτητα με το επάγγελμα σας θα μπορείτε να  πείθετε με ευκολία τους άλλους.  Να μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα με τους άλλους . 

Ας ελπίσω να μην φάω  καμία μήνυση  που λέω για το βιβλίο αυτό διότι οι άνθρωποι που το εμπορεύονται είναι πολύ αυστηροί  και το δηλώνουν και στα βιβλία τους .

Παρακάτω θα σας πω μερικά από τα βασικά στοιχεία του βιβλίου για να ξέρετε τι αγοράζεται , να ξέρετε αν καλύπτει  τις ανάγκες σας σε αυτό που ψάχνετε.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να μάθετε να ακούτε και να επικοινωνείτε με τους άλλους καλύτερα , είτε να τους κάνετε να σας ακούνε  και είστε πρόθυμοι να κάνετε εξάσκηση σε όσα λένε δοκιμάστε το αξίζει.  

Μερικές απόψεις που υπάρχουν στο βιβλίο και τις οποίες ομολογώ πως τις υποστηρίζω και από τόσα άλλα βιβλία  που έχω διαβάσει και το λένε αλλά και από την προσωπική μου εμπειρία .  

Το βασικότερο είναι να δοκιμάζουμε μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει, να μη φερόμαστε σαν  άβουλα πρόβατα , να έχουμε άποψη εφόσον δοκιμάσαμε κάτι και το κάναμε όπως έπρεπε .

Πριν λοιπόν συνεχίσετε να ζείτε μέσα σε μία ατελείωτη γκρίνια για το πόσο στραβά πάνε όλα  , σκεφτείτε το αλλιώς , γιατί πάνε στραβά? Τι δεν κάνετε σωστά? Πως θα βελτιωθείτε? Τι κάνουν όσοι είναι κωλόφαρδοι που εσείς δεν κάνετε? Πως θα μπορούσατε να μάθετε πώς να γλυτώστε από όλα τα στραβά που σας συμβαίνουν? Για δοκιμάστε να θέσετε νέα ερωτήματα που θα σας οδηγήσουν στην λύση, το πρόβλημα το ξέρετε .  Το λέω εκ πείρας  δεν το παίζω ξερόλας  , όταν μου διαγνώστηκε  πως το σώμα μου βγάζει ανίατες ασθένειες  έδωσα 7 μέρες στον εαυτό μου να κλάψει και να μιζεριάσει , μετά είπα οκ το πρόβλημα το ξέρεις , μη δίνεις σημασία σε γιατρούς και  στα λόγια των άλλων , η λύση –θεραπείες υπάρχουν εκεί έξω  , αυτοί δεν τις γνωρίζουν και λένε χαζά , εσύ θα τις βρεις .    Η μόνη σκέψη μου όλη μέρα και πριν κοιμηθώ ήταν  τι το προκάλεσε όλο αυτό ? τι μάθημα έπρεπε να πάρω? Πως θα βρω την λύση? Στις προσευχές μου επικρατούσαν οι εξής ερωτήσεις : ΘΕΕ ΜΟΥ βοηθάμε να βρω την λύση, ξέρω πως υπάρχει και πως απλά εγώ δεν την βλέπω ακόμη , οδήγησε με προς αυτήν και άσε με να μάθω το μάθημα που είναι να μάθω  ώστε να μην έχω ανάγκη αυτή την εμπειρία άλλο ποια και να γίνω καλά σύντομα και αν πρέπει να κρατήσει πολύ καιρό δώσε μου την δύναμη να το αντέξω και να βελτιωθώ μέσα από αυτό , να μην πάει χαμένη η εμπειρία αυτή. …………….

 

 

 

Όταν τα πράγματα που επιθυμούμε βρίσκονται έξω από την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας  θα προκαλέσουν νοητικό και σωματικό στρες , το υποσυνείδητο μας θα προσπαθήσει να κρατήσει τις πράξεις μας μέσα στο πλαίσιο  μας  για να αποτρέψει το άγχος  και με αυτό τον τρόπο γίνεται  το σαμποτάζ  και δεν μπορούμε να έχουμε αυτά που επιθυμούμε .  O φόβος της αλλαγής θα κάνει το υποσυνείδητο να πάρει δράση και να κάνει ότι περνά από το χέρι του για ν α καταστρέψει τους στόχους σας .  Μόνο αν τον ξεγελάσετε  κάνοντας το να πιστέψει πως αυτό που θέλετε στην ουσία έχει ήδη πραγματοποιηθεί  θα καταφέρετε να  επιτύχετε στο να πραγματοποιήσετε τον στόχο σας με επιτυχία .

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται  απέχθεια για την δουλειά τους , είναι  ίσως η κύρια πηγή του στρες τους . ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ !!  μπορεί το πορτοφόλι σας να αναστενάξει όμως  θα είστε πιο ευτυχισμένοι άρα και πιο υγιείς.

Η απέχθεια δημιουργεί τοξίνες στο σώμα οι οποίες τοξίνες  καταστρέφουν το σώμα ,  χρόνια κόπωση και αρρώστιες είναι το αποτέλεσμα.  Αν δεν αγαπάτε  αυτό που κάνετε , βρείτε μέσα σας την ισορροπία να το αγαπήσετε .  

Από μωρά διαμορφώνουμε το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας , από τις εμπειρίες που βιώνουμε ,  όσοι μας επηρέασαν στο να έχουμε τις κακές πεποιθήσεις που έχουμε και σε αυτούς κάποιοι άλλοι κάνανε το ίδιο .  Για πολλούς η αποτυχία είναι άνεση , έμαθαν έτσι ,  έμαθαν πως η επιτυχία δεν είναι εφικτή και σαμποτάρουν  την επιτυχία τους  επειδή ακόμη και άθελα τους την φοβούνται , έτσι τους έμαθαν .  Παράδειγμα πεποιθήσεων που  σαμποτάρουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και τον πείθουμε να πράττει αρνητικά .  « σιχαίνομαι το πρωινό ξύπνημα,  δεν μπορώ να μάθω ορθογραφία , δεν μπορώ να θυμάμαι , δεν έχω καλή μνήμη , ……» μέρα με την μέρα λέγοντας αυτές τις αρνητικές σκέψεις και πεποιθήσεις το μυαλό πείθετε πως αυτό θέλετε και το κάνει πράξη.  

Όμως το βιβλίο αυτό όπως και τόσα άλλα σας δείχνουν το πώς να τις σβήσετε ώστε να πάψετε να αποτυγχάνετε στην ζωή σας και να γίνετε και εσείς κωλόφαρδοι .

Θα σας δώσω μία από τις τόσες τεχνικές , όχι για να φάω μήνυση χαχαχχαχα αλλά για να σας δείξω πόσο εύκολες είναι  , τι πιο καλύτερη διαφήμιση  του βιβλίου από αυτήν ? Να δείτε πόσο εφικτές και απλές είναι !!!

Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσετε τις αρνητικές σας εκφράσεις  και να προσέχετε πότε θα τις ξανά πείτε και να τις αλλάζετε. 

Χαλαρώστε και μπείτε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο – μέσα σας έχει αναλυτικά το πώς χαλαρώνετε και το πώς μπαίνετε στο επιθυμητό επίπεδο (προς το τέλος του βιβλίου)  - φανταστείτε πως μέσα στο κεφάλι σας παίζει  μία βιντεοκασέτα με την λάθος πεποίθηση. Προσποιηθείτε πως βγάζετε την κασέτα ,  με αυτό τον τρόπο σταματά και η πεποίθηση αυτή,  δημιουργείστε την νέα θετική σας δήλωση , δείτε την στο μυαλό σας και μετά κάντε την κασέτα την οποία βάζετε στο κούτελο σας από εκεί που βγάλατε την άλλη . …….

Πόσο δύσκολο σας φάνηκε? Τόσο ώστε να προτιμάτε την μιζέρια? Εξάσκηση χρειάζεται  και τίποτα άλλο.

Όταν λοιπόν σκέφτεστε θετικά συνδέεστε με όλες σας τις επιτυχίες που έχετε ως τώρα  και οι πιθανότητες να βρείτε την πιο  κατάλληλη λύση στο πρόβλημα είναι σίγουρη. Αν όμως σκέφτεστε αρνητικά και πελαγώσετε θα συνδεθείτε με όλες σας τις αποτυχίες και  τα συναισθήματα που νιώσατε σε κάθε αποτυχία . Άντε μετά να μπορέσετε να δείτε την λύση ακόμη και αν την έχετε μπροστά σας . 

Η αρνητική διάθεση σας κάνει να θυμάστε μόνο τέτοια και να νιώθετε θλίψη, κατάθλιψη. Σε κάθε τραγούδι ή οτιδήποτε αντιλαμβάνεστε μόνο την θλίψη που κρύβουν και αρχίζετε να λέτε …….κανείς δεν με αγαπά …….κανείς ποτέ δεν νοιάστηκε………  και και και …… όταν είστε χάλια και βρεθείτε με φίλους μην αρχίσετε να λέτε  το πρόβλημα σας , όσο το λέτε και το ξανά λέτε το ξανά βιώνετε . Σκοπός είναι να βγείτε από αυτό .  Μιλήστε για θετικά θέματα .

Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα του βιβλίου: την διαφορά μεταξύ επιθυμώ  και στο απλό θέλω.   Πόσοι από εσάς καταβάλετε την προσπάθεια να κάνετε αυτό που χρειάζεται για να έχετε ότι επιθυμείτε?  Απλά λέτε τι θέλετε αλλά δεν κάνετε πράξη όσα θα σας οδηγήσουν εκεί?  Παράδειγμα : θέλετε να είστε επιτυχημένοι όπως και κάποιοι άλλοι , θα δοκιμάζετε ποτέ τεχνικές όπως αυτό το βιβλίο? Θα κάνατε εξάσκηση? Θα μπαίνατε καν στην διαδικασία να διαβάσετε πολλά βιβλία σχετικά? Ή απλά  θα μείνετε στο να λέτε το πόσο άδικη είναι η ζωή? 

Όλα τα σχετικά βιβλία λένε το εξής :  ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ.

Και για να μην μπλοκάρει ο νους τις νέες θετικές δηλώσεις σας οραματιστείτε και δηλώστε τες σαν να έχουν γίνει ήδη.

 

Και τέλος , αν δεν θέλετε να περνάτε απαρατήρητη , αν θέλετε να ακούνε την γνώμη σας, να νικάτε σε διαφωνίες που τα επιχειρήματα σας είναι σωστά και να επικοινωνείτε πιο σωστά με τους άλλους… το βιβλίο αυτό έχει λύσεις ….αλλά εξάσκηση , μπόλικη εξάσκηση  σε όσα λέει και ψάξτε , διαβάστε και άλλα βιβλία σχετικά μην το αφήνετε δράστε . 

Ένα είναι σίγουρο τσάμπα ο χρόνος που θα επενδύσετε στο να το διαβάσετε το βιβλίο αυτό δεν θα πάει , αρκεί να κάνετε και εξάσκηση σε όσα σας δείχνει .

Φιλούδια  και μη το βάζετε κάτω συνεχίστε να ενημερώνεστε και εξάσκηση !!

Θέμα: Βιβλίο: η μέθοδο Σίλβα για το 2000

Δεν βρέθηκαν σχόλια.

Νέο σχόλιο