Βιβλίο : όλο και καλύτερα

2012-07-21 19:42

 

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε πολλές τεχνικές  για να πάρετε τον έλεγχο της δική σας ζωή.  Θα μάθετε πώς να διαγράφεται κακές συνήθειες , κακές πεποιθήσεις και να βάζετε νέες και θετικές.  Σας δείχνουν πώς να σταματάτε εθισμούς , κάπνισμα, πολλά κιλά ……., πώς να αναπτύξετε τα χαρίσματα σας …γενικότερα οι τεχνικές αφορούν καθαρά την δική σας προσωπική βελτίωση ως άνθρωπος  ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και να βρείτε ποια εμπειρία σας έκανε να έχετε μια αρνητική συμπεριφορά η οποία σας μπλοκάρει από το να ευτυχίσετε.   Η δική μου προσωπική γνώμη είναι πως έχει καταπληκτικές μεθόδους αλλά  δεν της παρουσιάζουν  λεπτομερειακά .  Στο προηγούμενο τους βιβλίο στο τέλος είχαν τις τεχνικές αναλυτικά, εδώ  γίνετε μία αφήγηση της εμπειρίας κάποιου και  θεωρώ πως αδικούν τις τεχνικές με αυτό τον τρόπο . θα έπρεπε να τις έχουν στο τέλος του βιβλίου  μία , μία αναλυτικά . 

Πάντως αξίζει σαν βιβλίο αν θέλετε να μάθετε να προγραμματίζετε τον νου σας προς την δική σας προσωπική βελτίωση . 

 

 

 Η δύναμη είσαι εσύ

Σε αυτό το βιβλίο  θα βρείτε  διάφορες  συμβουλές  για το να ενισχύσετε την μνήμη σας, το να θυμάστε ονόματα ,  πώς να είστε οργανωτικοί ,  να θυμάστε το δεξί και το αριστερό (ιδίως για τις γυναίκες )  , να θυμάστε που αφήνετε αντικείμενα , πώς να αποκτήσετε φωτογραφική μνήμη .

Μιλά για την θετική σκέψη  μέσα από τις δικές του εμπειρίες  και  όπως και τόσα άλλα βιβλία έχει τον δικό του τρόπο για να σας εξηγήσει για την δύναμη του μυαλού και τις επιθυμίας . 

Θα σας μεταφέρω ένα πολύ  μικρό κομμάτι  από το  στυλ που παρουσιάζει το βιβλίο τα όσα θέλει να μας διδάξει .

……… κάθε άνθρωπός βλέπει τη ζωή με διαφορετικό μάτι .   Μερικοί τη βλέπουν σαν δημιουργία και άλλοι σαν αγγαρεία , εμείς είμαστε αυτοί που καθορίζουν τους κανόνες  και το έπαθλό .  στους δημιουργικούς ανθρώπους το βιβλίο αυτό θα είναι ανεκτίμητο βοήθημα  γιατί θα τους υποδείξει ή θα τους  θυμίζει  , ιδέες και εφαρμογές  για να  αξιολογήσουν τον πραγματικό τους εαυτό .   ανοίγοντας τους  μονοπάτια και προοπτικές προς την ολοκλήρωση της προσωπικής τους επιτυχίας .

Σε όσους φοβούνται και μένουν ανενεργοί στην ζωή τους  μπορεί να τους βοηθήσει να αντιληφτούν  τι χάνουν με την στάση τους , να αποβάλουν  τις φοβίες τους .

 

Μέσα έχει πολλές ιστορίες προσωπικές και μη , μία μου έκανε εντύπωση και θεωρώ πως δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο γιατί κάποιοι τα καταφέρνουν στην ζωή τους και κάποιοι όχι και για αυτό θα σας την γράψω .

 

Ένας άγγελος κατέβηκε στην γη και άκουγε τις επιθυμίες των καλών ανθρώπων, τα παράπονα τους και τους  εμψύχωνε .  Φτάνει και η σειρά του καλού μας ανθρώπου .

‘’ τι μπορώ να κάνω για σένα κάλε μου άνθρωπε; Τι παράπονο έχεις από την ζωή σου, τι σου λείπει;  ‘’

‘’ ….δεν έχω παράπονα μόνο λίγη πικρία …… προσπαθώ να είμαι σωστός , δίκαιος ,  ζω μέσα στην μετριότητα – δουλειά-γυναίκα –λίγα λεφτά –λίγοι φίλοι …… αντίθετα ο γείτονας έχει όλα τα καλά .  Καλή δουλειά . ωραία γυναίκα , πολλά λεφτά ,γόητρο. Κοινωνική καταξίωση , που είναι η δικαιοσύνη; ‘’

Ο άγγελος ανοίγει το βιβλίο και ψάχνει να δει  τις επιθυμίες τους .

‘’ άκου του λέει , εδώ βλέπω να εκφράζεις  να σου δώσει  μια δουλίτσα για να εξασφαλίσεις το ψωμάκι σου , μια γυναικούλα να σε συντροφεύει και να σου μαγειρεύει , δυο φιλαράκια  για να λες τον πόνο σου  και αυτά σου δώσαμε . Ο γείτονας σου  ζήτησε,  μια καλή και καλοπληρωμένη δουλειά , μια σημαντική κοινωνική υπόσταση , μια ωραία  , έξυπνη και αξιόλογη γυναίκα και αυτά του δώσαμε .  που είναι  η αδικία;……………….  ‘’

 

Ελπίζω να καταλάβετε τι θέλει να μας πει !!!

Θέμα: Βιβλίο : όλο και καλύτερα

Δεν βρέθηκαν σχόλια.

Νέο σχόλιο